blog

Riana Petanjek: Živjeti i raditi u Americi

Magistar novinarstva, putopisac i turistički vodič Riana Petanjek sljedeću nedjelju će nam ispričati sve o tome kako je živjeti i raditi u SAD-u i kako uopće dobiti priliku za otići u Ameriku.

nedjelja, 5. ožujka 2016 u 19h, ulaz besplatan

Riana je provela proteklih par godina u SAD-u, završila jednogodišnji studij u San Franciscu “Video, režija i montaža”, a kasnije godinu dana radila u New Yorku. Radila je puno poslova, tražila nekoliko viza i svo svoje iskustvo će vam ispričati u nedjelju. To je samo jedan dio njene priče o ovoj zemlji koja je započela vožnjom Route 66 na Harley Davidsonu. Bila je prva žena iz Hrvatske koja je to sama učinila.

Sve Rianine putopise možete pratiti na www.rianatravelmaker.com, a besplatno putopisno predavanje poslušajte u Sjedi 5 ove nedjelje od 19h. Sva pitanja su dobrodošla pa ih zapišite i ponesite sa sobom. Njene putopise možete pratiti i na 24sata.hr – Život u SAD-u!

Vidimo se!

 

Café Sjedi 5
Novo mjesto s vrhunskom kavom, finim vinima i jednostavnom klopom. Naše kave su u bojama, a vino i kruh + namazi naša specijalnost.