blog

Naš Andrej Gržančić gost na Career Boosteru

Naš Andrej Gržančić bit će poseban gost predavač na ovogodišnjem Career Boosteru u Rijeci. Riječ je o projektu koji studentima i mladima omogućuje stjecanje znanja i vještine potrebna za brži i lakši ulazak na tržište rada pomoću konkretnih primjera uspjeha.

Andrej će 8. ožujka u 16:00 na Ekonomskom fakultetu u Rijeci govoriti o svojim poslovnim počecima, otvaranju Cafe Sjedi 5, poslovnim problemima, izazovima u radu i savjetima kako započeti svoju poslovnu priču.

Projekt „Career Booster“ predstavlja jedinstven koncept u Hrvatskoj koji studentima i mladima omogućava da steknu znanja i vještine potrebna za brži i lakši ulazak na tržište rada.

Sudionici će imati priliku vidjeti kako izgleda rad u uspješnim kompanijama, koje su mogućnosti zapošljavanja i rješavati njihove mini case study-e. Održat će se predavanja i radionice domaćih i inozemnih predavača iz područja financija, marketinga, IT, managementa, organizacije događaja, prodaje, novinarstva i dr.

Career Booster održat će se 06.-08. ožujka 2017. na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, a organizira ga Start-Up udruga, Ekonomski fakultet i Centar za karijere EFRI. Sudjelovanje u svim aktivnostima projekta je besplatno. Career Booster održan je do sada u 5 gradova u Hrvatskoj, a sudjelovalo je 850 sudionika. Uspješne priče sudionika prošlogodišnjih izdanja nalaze se na linku.

 

Café Sjedi 5
Novo mjesto s vrhunskom kavom, finim vinima i jednostavnom klopom. Naše kave su u bojama, a vino i kruh + namazi naša specijalnost.