blog

Kreni u Cajtnot urban Challange

U pripremi je novo izdanje CAJTNOT izazova! Zašto? Jer ste vi to tražili!
Na prvom izdanju smo se odlično zabavili, jurcali po Gornjem gradu, naslikavali, tražili vješticu… Vrijeme je za nove pitalice i još više zabave!

Prije nego vam otkrijemo sve što smo pripremili za vas, pozivamo vas da rezervirate nedjelju 26.3. za još jedno druženje i zabavu u centru Zagreba. Ovoga puta startamo ujutro u 10h pa će ovo biti jedan odličan špancirung gradom.

CAJTNOT urban Edt zapravo nije obična utrka. To je avantura Zagrebom na kojoj rješavajući pitalice (o Zagrebu) skupljate bodove za točne odgovore. Kako bi stvar bila još zanimljivija, limitirani ste vremenom!
Hodamo, trčimo (pužemo ako treba) i upoznajemo Zagreb.

KADA? nedjelja, 26. ožujka 2017.
START: 10 h
GDJE?: Harat’s Pub Potepuh, Trg Petrice Kerempuha (iznad Dolca)
LIMIT utrke: 2 h
DUŽINA STAZE: nije definirana jer sami birate put od zadatka do zadatka
KATEGORIJE: timovi od dvije osobe
Prijave: online na linku https://goo.gl/forms/zR0U8W9aEMA1AHG72
Potvrda prijava na startu od 9 do 9:45h
Djeljenje uputa 9:50 h

Broj prijava je OGRANIČEN!

Kotizacija: iznosi 100 kn po osobi (200 kn po timu) za prijavljene putem online obrasca, plaća se na račun organizatora.

Kotizacija uključuje: popis originalnih i jedinstvenih pitalica koje je osmislio licencirani turistički vodič i profesor povijesti, a uobličila renomirana dječja književnica pripremljenih u printanom obliku (ful koloriška); orijentir kartu grada (da ne odlutate do Zaprešića), kupon za jedno piće u Harat’s Pub Potepuh za svakog člana tima (tijekom eventa!), grickalice i pekarski proizvodi slastičarnice Vincek nakon utrke, medalje za prva tri mjesta i nagrade za prva tri mjesta, te finišerske medalje za sve sudionike (baš sve!), tombolu s vrijednim nagradama, službenog fotografa i drugo osoblje (možda i pokoja vještica), organizaciju i promociju utrke. I to nije sve! Ne nije set noževa, ali je mali znak pažnje od Run Zagreb tima u obliku privjeska za ključeve. 🙂

*Ovoga puta svoju prijavu potvrđujete uplatom kotizacije na račun organizatora do 20.3.2017. Podaci za uplatu:
Adventure Donkey j.d.o.o., Meksička 11, Zagreb, OIB 78664134608
Opis plaćanja: Cajtnot – naziv tima
IBAN: HR8123400091110747517

FOND NAGRADA
1. mjesto: 2x Marli sat 7DAYS – Marli satovi i nakit (da, za oba člana tima!)
2. mjesto: 2×200 kn bon za šoping u Run Trek trgovini trkačke odjeće i obuće
3. mjesto: Escape Room Arena vaučer za 5 osoba

Iz tombole izdvajamo:
– poklon bon za konzumaciju u vrijednosti 100kn u Café Sjedi 5
– paketi Kotányi Hrvatska
– vaučeri za vožnju u Karting Arena Zagreb
Granolica paketi zdravih grickalica
– domaći med OPG Pčelinjak
– startninu za Savski Hendrix Polumaraton 2017
Hang It Runner – držač za medalju
– paket piva
– buffovi, bidoni, knjiga…
*Nagrade nisu zamjenjive za novac.

PRAVILA SUDJELOVANJA
– Svi prijavljeni natječu se na vlastitu odgovornost i obvezuju se poštivati prometne propise i imovinu trećih osoba.
– Svaki natjecatelj za sudjelovanje u utrci mora samostalno osigurati kemijsku olovku (za pisanje odgovora) i mobitel s kamerom ili fotoaparat (da, morat ćete opaliti koji selfi).
– BODOVANJE: Utrka je limitirana vremenom od dva sata unutar kojeg treba riješiti što više pitalica (rješavaju se proizvoljnim redoslijedom). Svaki prijavljeni par dobit će kuvertu s pitalicama prije samoga starta utrke. Pitalice su podijeljene u tri težinske kategorije koje nose 5,10 i 15 bodova. Kazneni bodovi dodijeljuju se za dolazak izvan vremenskog limita i to 5 bodova za svaku minutu zakašnjenja. Ukoliko neki timovi budu imali isti broj bodova, rangiranje će se vršiti prema vremenu dolaska u cilj.
– FAIR PLAY: Parovi se tijekom utrke ne smiju odvajati. Ukoliko se natjecateljski par razdvoji tijekom trajanja izazova, bit će diskvalificiran i neće ući u poredak, niti biti u mogućnosti da osvoji neku od nagrada. Organizator ima pravo tijekom utrke kontrolirati pridržavaju li se svi ovog pravila.
Ovo je timski izazov u kojem sudjeluju DVA člana pa vas pozivamo da se tako i natječete.
– SUGLASNOST: Prijavom na događaj sudionik je suglasan da organizator smije koristiti fotografije i snimke nastale za vrijeme, neposredno prije i poslije utrke za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja. Svaki sudionik dobrovoljno daje svoje osobne podatke (ime, prezime i email adresu) te je suglasan da organizator iste smije koristiti za internu komunikaciju i u promocijske svrhe organizatora.
Organizator: Run Zagreb Team, Adventure Donkey j.d.o.o., Meksička 11, Zagreb

Web link: http://www.runzagreb.com/cajtnot/

Café Sjedi 5
Novo mjesto s vrhunskom kavom, finim vinima i jednostavnom klopom. Naše kave su u bojama, a vino i kruh + namazi naša specijalnost.